Terméktámogatás, fejlesztés

Terméktámogatás

Cégünk több, mint 12 éves szoftverfejlesztői múltra tekint vissza. Három éves fejlesztés után tavaly készült el mezőgazdasági programunk, az AgRekord. Cégünket gazdálkodók keresték meg, mert nem volt jól működő, megfizethető árú program, a kötelező adminisztráció egyszerű elvégzésére. A fejlesztést hazai agárár szaktanácsadókkal és gazdálkodókkal közösen végeztük. Az együttműködés eredménye, hogy az AgRekord kifejezetten a magyarországi, szántóföldi növénytermesztéssel és állat hízlalással foglalkozó gazdaságok mindennapi adminisztrációs feladatait oldja meg a korszerű informatikai eszközökkel.
A projektben résztvevő gyakorló mezőgazdasági szakembereknek köszönhetően garantált a program állandó aktuális jogszabálykövetése és folyamatos fejlesztése.

Az AgRekord egy Magyar fejlesztésű programcsomag, fejlesztői között az informatikusok mellett gyakorló mezőgazdasági szakemberek is ülnek, így garantált a program állandó aktuális jogszabálykövetése és folyamatos fejlesztése.

 

Fejlesztés

Térkép nézet (GIS), Térinformatika: az alapcsomag részeként online térképen is elhelyezheti a tábláit. A tábla határvonalakat a programban tárolhatja így elkerülhető, hogy egy-egy GPS monitorban egy területhez több ellentmondásos határvonal is rögzítve legyen. Ezen felül vizuális segítséget biztosít a rendszer a vetésforgó könnyebb átlátásához.

Vissza