Rugalmas táblatörzskönyv

Több vállalkozásból álló gazdaságokat is könnyedén lehet kezelni: a rendszer alapját, és egyik legfontosabb előnyét az összetett táblaszerkezet könnyű, felhasználóbarát kezelése jelenti.

Több vállalkozásból álló gazdaságokat is könnyedén lehet kezelni benne és a különböző kötelező adatszolgáltatások egy kattintással  előállíthatók vele. Így 2020 után a támogatási szerkezet átalakítása miatt több cégre bomló gazdaságok is egyszerűen tudnak majd adminisztrálni.
A felhasználónak csak  egyszer kell a helyrajzi számokat rögzíteni és parcellákba majd műveleti táblákba sorolni, ezután minden műveletet egyszerre végezhet el tábla szinten.   

A napi munkálatok során a termelési folyamat résztvevői tábla szinten gondolkoznak, hoznak döntéseket, míg az adminisztráció (bérleti szerződések, bérmunkák, kötelező adatszolgáltatás) ennél részletesebb nyilvántartást követel meg, akár SAPS parcella, akár helyrajzi szám szinten is. Az AgRekord segítségével ez könnyen megvalósítható, elég tábla szinten gondolkodni, a rendszer automatikusan elvégzi az adminisztrációs feladatokat.

Vissza