Egyszerűen rögzíthető műveletek

Az azonos műveleteket egyszerre több műveleti táblára is rögzíteni lehet. Nincs több ismétlődő, idegőrlő munka. Minden tervezett és elvégzett művelethez szabadon választható mennyiségű információ rögzíthető, így azon felül, hogy a művelet alapadatai (dátum, tábla, kultúra) rögzítésre kerülnek, teljesen a raktárnyilvántartás bevonásáig bővíthető a rögzítendő adatok sora.

A rendszerben rögzített elemi műveletekből szabadon saját igényekre szabott műveletsablonokat lehet készíteni, amelyeket később néhány kattintással lehet használni. Minden művelethez szabadon választható mennyiségű információ rögzíthető, így azon felül, hogy a művelet alapadatai (dátum, tábla, kultúra) rögzítésre kerülnek, teljesen a raktárnyilvántartás bevonásáig bővíthető a rögzítendő adatok sora.

 

 

Munkafolyamatok tervezése
Előre kiírható. Pár kattintással készre jelölhető.

Lehetőség van arra, hogy az összetett műveleteket a gazdaság több felhasználója időben és térben tetszőlegesen adminisztrálja. Külön lehet bontani a műveletek megtervezését és lebonyolítását: a kiválasztott műveleteket előre lehet rögzíteni a megfelelő műveleti táblákon, majd a végrehajtásért felelős kolléga a tervezett adatok alapján elvégezheti a kiírt műveletet és vezeti az előrehaladást az AgRekordban.

 

Vissza